Fortælleworkshoppen Drømmehavet

I denne fortælleworkshop fortæller jeg nogle historier fra ‘Drømmehavet’ – et magisk sted, hvor jeg, sammen med børnene, besøger Eventyrøen, Superhelteøen, Monsterøen, Dinoøen – eller måske Piratskibet eller Havfolkets rige.

Når jeg har fortalt et par historier, er det tid til at komme op og stå og bevæge sig. Jeg laver ‘bevægelsesfortælling’ – historier, hvor vi skal bevæge os som personerne i historien – og musik- og rytmehistorier.

Bagefter udvikler jeg historier sammen med børnene, og forløbet slutter med, at hvert barn laver sin helt egen historie. De tegner den, for så kan man nemlig også være forfatter, selvom man ikke kan læse og skrive endnu.

Fortælleworkshoppen egner sig til børn fra 4 år.

Varighed: Aftales med institutionen – det er jo jer, der kender børnene og ved, om de kan holde til 1 time eller til 1,5 time – eller måske længere.

Pris: 5000 kr.

(Hvis I ønsker det, kan jeg også tilbyde en fortælleworkshop for de små – den har en lidt anden udformning med større vægt på kropslig fortælling, og den varer højst en halv time. Jeg kan evt. lave workshop for både de store og de små i børnehuset – det koster ikke ekstra, så længe det foregår den samme dag.)

OBS: Fortælleworkshoppen er optaget i Statens Kunstråds katalog ‘Levende litteraturmøder’ hvor jeg er en blandt 60 udvalgte forfattere. Læs om mit tilbud her – og søg evt. tilskud til mit honorar gennem Statens Kunstfonds pulje til ‘Dansk og Udenlandsk litteratur for børn og unge’

Jeg laver også længere forløb i Børnehuse: Læs mere HER:

(Drømmehavet er også et site på nettet, hvor børn kan lytte til historier. Se mere HER:)

Tilbage