The text will be show in the top bar to the left (html allowed).

Om

Om

Da jeg var 7 år gammel, lærte jeg at læse.

Og jeg læste og læste. Alt hvad jeg kunne slæbe hjem fra biblioteket. Alle min mors gamle pigebøger og alle min fars gamle drengebøger. Jeg svingede mig i lianerne med Tarzan. Jeg var med Jules Verne på fantastiske opdagelsesrejser. Jeg var bedste ven med ‘De 5’ og hjalp dem med at opklare forbrydelser. Kun én ting kunne være bedre end at læse. Og det var selv at finde på historierne. Så i en alder af 7 år besluttede jeg, at jeg ville være forfatter.

Senere opdagede jeg, hvor magisk det er at fortælle sine historier direkte over for et publikum. Så nu er jeg både forfatter og fortæller – eller man kan sige, at jeg er både skriftlig og mundtlig forfatter.

På denne hjemmeside vil jeg blogge om:

MINE BØGER: Læs om, hvordan jeg finder inspiration, hvordan jeg bygger en handling op, hvordan jeg skaber karakterer – og få tips til, hvordan du selv kan blive en bedre forfatter.

MINE FORTÆLLINGER: Læs om, hvordan jeg bygger en fortælling og en fortælleforestilling op, om forskellen på at fortælle for børn og voksne – og få tips til, hvordan du selv kan udvikle dig som fortæller.

FAABORG FORTÆLLESCENE: Læs om mit initiativ med at skabe en fortællescene i Faaborg, om hvem der gæstefortæller – og få mere at vide om min research til de historier, jeg fortæller.

Hvis du vil have mere at vide om mig, kan du klikke her: